Om oss

Välkommen till Husera.nu! Vi är ett dedikerat team av hem- och trädgårdsentusiaster som brinner för att inspirera och hjälpa våra besökare att skapa vackra, funktionella och harmoniska livsrum. Genom vår expertis och passion för inredning, trädgårdsarbete och hushåll, strävar vi efter att vara din pålitliga resurs för alla dina behov.

Möt vårt team:

  1. Emma Andersson – Inredningsguru och Skapande Visionär: Emma, vår kreativa kraft bakom Husera.nu, är en erfaren inredningsarkitekt med ett öga för detaljer och en passion för att skapa unika och personliga inredningskoncept. Med en bakgrund inom design och ett genuint intresse för att förstå våra besökares estetiska preferenser, är Emma dedikerad till att erbjuda inspirerande idéer och trendiga inredningsstilar som tar ditt hem till en ny nivå av elegans och funktionalitet.
  2. Erik Lindström – Trädgårdsmästare och Grönsaksexpert: Erik, vår gröna tumme på Husera.nu, är en passionerad trädgårdsmästare som älskar att dela med sig av sin expertis inom växtvård, trädgårdsdesign och odling. Med en bakgrund inom biologi och hållbarhet är Erik hängiven till att främja ekologiskt trädgårdsarbete och hjälpa våra besökare att skapa blomstrande utomhusutrymmen som blir en förlängning av deras personlighet.

Tillsammans strävar vi efter att skapa en engagerande och informativ plattform som är fylld med de senaste trenderna, praktiska tips och innovativa lösningar för ditt hem, trädgård och hushåll. Vi är stolta över att vara en del av detta växande samhälle av likasinnade människor som strävar efter att förbättra sina livsrum och skapa en fridfull tillflyktsort att komma hem till.

Vi är tacksamma för att du har valt Husera.nu som din guide och hoppas att du kommer att njuta av att utforska våra artiklar, guider och bilder. Om du någonsin har några frågor, idéer eller feedback, tveka inte att kontakta oss. Tillsammans vill vi inspirera och stödja dig på resan mot ett hem och en trädgård som du älskar. Tack för att du är en del av vår gemenskap!

Med varma hälsningar, Emma och Erik, Teamet bakom Husera.nu